Kedvező árak a Mária Valéria Bike-nál a rendszeres felhasználóknak!

A használatért fizetendő: Bérlet ára + Kártyadíj + Kölcsönzés díja

Bérletek és a kártya díja

A Mária Valéria Bike kártya használatához, a Mária Valéria Bike rendszerhez való hozzáférést biztosító havi, fél éves vagy éves bérlet vásárlása szükséges.

Bérletek és a kártya díja
EURO FT
Éves bérlet 20 6500
Féléves bérlet 12 4000
Havi bérlet 2,5 850
A Mária Valéria Bike kártya díja 2 600

A bérletek a kártyaigényléssel, illetve a kártya érvényességének meghosszabbításával együtt vásárolhatók meg a kártyaértékesítő helyeken.

Ezen felül a kártya kiváltásakor minimum 1.000 Ft-nak, vagy 3 EUR-nak megfelelő összeget fel kell tölteni minden egyes kiváltott kártyára. A feltöltött összeg a bérlet, illetve a bérlet lejárta után egy hónapon belül vásárolt újabb bérlet érvényességének ideje alatt használható fel. A bérlet lejárta utáni egy hónapon belül a fel nem használt összeget a Kártyaértékesítő helyeken visszafizetjük. A kerékpár kölcsönzésének díja a feltöltött összegből kerül levonásra.

 

Alkalmi felhasználó

Jegyár
EURO FT
24 órás jegy 1,3 400Ft
72 órás jegy 3 1.000Ft
1 hetes jegy 5 1.500Ft

1 napos jegyvásárlás esetén a rendszer 5.000 Ft-ot vagy 15 EUR-ot zárol letétként az ügyfél bankszámláján.

3 napos vagy heti jegy vásárlása esetén a rendszer 10.000 Ft-ot vagy 30 EUR-ot zárol letétként az ügyfél bankszámláján.

A megvásárolt jegy érvényességi idejének lejártát követő napon történik a letét összegéből a jegyár és a kölcsönzési díj levonása. Ezt követően a rendszer jelzést ad a banknak, hogy a maradék összeg zárolása felszabadítható. A bankunkkal kötött szerződésünk értelmében a zárolt összeg visszajáró része 5 munkanapon belül felszabadul az ügyfél számláján.

Kölcsönzés díja

Minden új kölcsönzés megkezdett fél óra a megvásárolt, érvényes jeggyel vagy bérlettel ingyenes. (Csak hagyományos kerékpárnál!) Az első fél óra után, minden megkezdett fél óra kölcsönzésnek számít, mely kiszámlázásra kerül.

Kölcsönzés díja
EURO FT
Hagyományos kerékpár
Első fél óra ingyenes
Minden megkezdett félóra 0,5 200
Elektromos kerékpár
Minden megkezdett félóra 0,5 200

A kölcsönzés maximális időtartama alkalmanként 10 óra lehet. Ha 10 órán belül a kikölcsönzött kerékpár nem kerül vissza bármelyik dokkolóba, a kerékpárt eltűntnek nyilvánítjuk és kerestetni fogjuk.